オステリアアバッキオ@松屋町

Yes,its my B.D.!Not Christmas Eve :-)
Thank you Very Very much for my friends & family.Thank your kind messeges & so nice presents!I'm SOOO HAPPY. Don't you know??
My frend,A,K,M,H,E,I and Ms.Y!Always I hope you have happy,really happy fragrant days.
Thanx!(>0<)/ Thanks for all! With Love.

■Osteria abbacchio / Itarian Osteria @ Tani-Roku!

a64fec23cc44db03912e9266b0ebc491.jpg 755aafbe82f1fa23d2319fd9d16e257e.jpg

Start soup was minestrone. Many kinds of appetizers!
ESP onion pie? was! very shakes. Love it.

3f804fdd32dce513a399387e62ab17ba.jpg e6fe18b1afe21e2a69ce8db283f4ede7.jpg

Main was pasta. This Osteria's pasta is hand made by the shef I heard.
My choice was pasta with venison-ragout-sauce.
And 4 desserts.Yogurt jelato,blancmange,Amand tart,compote.
So I had really happy time! (laugh
関連記事
 [ 2008/12/25 00:00 ]  OUT ごはん | TB(0) | コメント(0)
コメントの投稿












管理者にだけ表示を許可する
トラックバック
この記事のトラックバックURL

プロフィール

ゆーき

Author:ゆーき
Forth! Handmade Department
ひとりハンドメイド部。

特別な道具や高い材料じゃなく、そこらへんにある物を使いたい根っからの庶民。
下手の横好きだけに悪戦苦闘の連続。笑えるほど残念な失敗も多い。
 
なおこのブログのオーブンの設定は全く参考になりません。
性能が悪くて指定温度の+10度、指定時間の+20分なんてザラです。私の備忘録として記しているだけで、ここに書いてある通りにすると丸焦げになります。多分。

★当ブログでは収入の発生するサービス(NAVERまとめ等のキュレーションサイト等)からのリンク及び無断転載・引用はお断りします

にほんブログ村 スイーツブログ 手作りお菓子(個人)へ

アルバム
月別アーカイブ
レシピブログ
最新トラックバック
検索フォーム